Hem---Ung TroInternat. arbeteLänkarKontakt
PredikningarFörsamlingsgrundStadgarVisionBildasamarbete---

Till dig som söker pastorstjänsten hos oss:

Vår församling vill växa, inåt i tro och gemenskap i Jesus Kristus, utåt med människor i vår närhet i behov av vår omsorg. Vi tror att du är en andlig ledare med förmåga att undervisa och inspirera genom att skapa förtroende både i och utanför församlingen med ditt liv, din personlighet och din sociala kompetens. Vi tror att du älskar människor, kan se, möta och samtala med alla och brinner för att fler ska lära känna Jesus.

Församlingen har ca 70 medlemmar, de flesta i övre medelåldern. Vi har under flera år haft verksamhet riktad mot människor som är nya i Sverige, och församlingens önskan är att detta arbete fortsätter med pastorns medverkan.

Vi söker dig som:

·         Har pastorsutbildning – eller relevant erfarenhet

·         Har en personlig och levande relation med Jesus

·         Tycker ekumenik är viktigt, och trivs med att samarbeta med andra församlingar

·         Är beredd att möta människor i utsatthet genom vårt engagemang i Hela Människan

Vi erbjuder:

·         En varm och välkomnande församling

·         Gemenskap med pastorer i närheten

·         En engagerad församlingsledning

Sista ansökningsdag 31 mars, ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag.

Tjänsten är på ca 75%, tillträde 1 september 2020, eller enligt överenskommelse.

Kontakt: Ordförande Anette Karlsson

Epost: